Bedrijfsevenementen

De conférence op maat…! Een bedrijf zo goed mogelijk “van binnenuit” leren kennen, zodat je er “van buitenaf” met een scheve blik tegenaan kan kijken.

Hieronder een filmpje dat laat zien wat ik aan uw Evenement zou kunnen bijdragen:

Feesten, jubilea personeelsavonden. Alles wat bedrijven organiseren voor hun personeel, voor hun klanten, voor hun aandeelhouders… Als presentator en/of als conferencier. In die laatste hoedanigheid wordt de zgn. conférence op maat van je gevraagd. Dan moeten er inside grappen over het bedrijf in kwestie komen, en dat is een hele kluif. Je moet het bedrijf goed leren kennen, vooral qua sfeer, anders slaan je teksten nergens op. Dat luistert heel nauw, maar is wel buitengewoon bevredigend.

Het grappige is dat je als buitenstaander altijd wel iets vindt waar de mensen van het bedrijf in kwestie zelf overheen kijken. Daar verras je dan het publiek enorm mee. En dat zijn wel erg lekkere momenten hoor…

Ik heb dat mogen doen voor o.a. GWK – Grenswisselkantoren, V&D,  RABO, BASE – Vliegmaatschappij, Dino/BMC – platenmaatschappij, Pearle Opticiens en nog veel meer.

Recentelijk ook in de culturele sector: Het voorjaarsconcert van de Nederlandse Haendelvereniging en het Previewfestival van Theater de Maaspoort in Venlo.

Foto Astrid Huis