Reviews

Toneelgroep Burgernut, Oosthuizen (september 2018)
“Twee enorm leuke, intensieve avonden met Peter. Veel geleerd: timing, intonatie, lichaamstaal, en vooral: echt luisteren – tekst binnen laten komen – reactie. Goede sfeer met veel humor. Iedereen heeft er van genoten!”

Toneelvereniging Zoeklicht, Elshout (21 juni 2019)
“Wij vonden het een enorm gezellige avond met een goede sfeer. Iedereen bij onze vereniging heeft ruim de tijd gekregen om iets te laten zien en alle aandacht gekregen van Peter met verschillende tips en voorbeelden die hielpen om de rollen en de scenes nog beter neer te zetten. Sommige tips lijken zo simpel, maar hebben enorm veel impact die de kwaliteit verbetert. Wij vonden het een enorm gezellige en leerzame avond en raden de workshop zeker aan voor iedereen die houdt van comedy acteren en op een leuke manier iets bij wil leren.”

Studio P-ACT, Rosmalen (21 september 2019)
Peter Lusse was afgelopen zaterdag gastdocent bij Studio P-ACT (een acteerstudio gevestigd in het culturele hart van Rosmalen) .
10 Ervaren amateurspelers hebben 1 werkzaterdag met Peter op de vloer gestaan. Het viel ons meteen op dat Peter, als mens, in het bezit is van een aantal mooie eigenschappen: Hartelijk, vriendelijk, bescheiden, toegankelijk en een warme persoonlijkheid.
De one-day workshop is optimaal benut. Een ieder heeft zeer gevarieerd gewerkt en door Peter zijn vakkundigheid was de dag erg leerzaam. Een super leuke ervaring en bovenal veel gelachen. Zeker een aanrader!

Toneelvereniging WAT, Wijchen (september/oktober 2019)
De spelers van het Wijchens Amateur Toneel hebben genoten van de workshop Comedy Acteren. De bedoeling van deze workshop was om geïnspireerd te raken door en ons te laven aan de kennis en kunde van Peter Lusse. We kunnen u vertellen dat dit gelukt is. Ondanks de schrik van het bij de workshop behorende huiswerk vlak voor onze eigen voorstelling, kon Peter ons op ontspannen wijze en met veel humor meenemen in het vak ‘Comedy Acteren’. Het timen, laten zien wat je denkt, een grap laten vallen, weten hoe je wat zegt en waar het accent en pauze in de zin komt te liggen. Het is en blijft een vak apart. Hij liet ons ook voelen dat acteren echt teamwork was. Nou wisten wij dit natuurlijk al maar alles wat (bewust )aandacht krijgt groeit. Het is ook erg vermakelijk voor de kijker als Peter zelf even een typetje voordoet.  De workshop was inspirerend, we hebben gelachen en het heeft ons handvatten gegeven welke we kunnen gebruiken in onze aankomende voorstelling.   
Peter bedankt namens iedereen van het WAT!