De coach

Dan doe je iets waar je absoluut niet voor opgeleid bent, en dan blijkt dat je daar in feite je hele leven voor opgeleid bent!

Comedy workshop
Als kind van een schoolmeester en een schooljuf had ik gezworen nooit never ever te gaan lesgeven. Tot ik in 2004 gevraagd werd een workshop Comedy-Acteren te geven op een theateropleiding.
En dat bleek zo leuk dat ik verder ben gegaan in die richting. Deze workshop vaker gegeven, op theateropleidingen, maar recentelijk ook bij Amateurverenigingen.

Sprekerscoach
Deze nieuwe liefde bleek uitstekend te combineren met mijn brede ervaring als spreker, dus twee werkterreinen smolten samen tot een nieuw beroep; Sprekerscoach dus, waarbij mijn ellenlange theatercarriere een waardevolle toevoeging is gebleken.
Bij een gerenommeerd trainingsbureau verder geleerd. Eerst als trainingsacteur en co-trainer, later als zelfstandig trainer. En dan nu op eigen benen!
Ik coach en begeleid mensen die in het openbaar moeten spreken. Een speech een toespraak, een pitch, een presentatie, voor je aandeelhouders, voor je klanten, maakt niet uit wat en voor wie; ik kan je helpen beter te worden.
Meer weten? Binnenkort op deze site.
(is nog in aanbouw, komt eraan, maar je kan me al wel contacten als je wilt.)

Klein voorbeeldje:
Lezing “Presenteer jezelf in één minuut”, Carrièrebeurs RAI 2014

 

 

 

 

Foto Roy Beusker