Reviews Trouwen

Onze ervaring met Peter in de rol van BABS is buitengewoon positief. Hij neemt zijn taak uiterst serieus en bereidt zich gedegen voor. We werden door hem geïnterviewd bij ons thuis zodat Peter gelijk een indruk kreeg van de sfeer en de omgeving waarin wij leven. Verder zijn er nog vele aangename telefoongesprekken en prettige mailtjes aan onze trouwdag vooraf gegaan, zodat Peter de benodigde informatie kon vergaren.
Wat ‘De Dag’ zelf betreft ook alleen maar lof over Peter. Zijn zorgvuldig gekozen persoonlijke woorden, zowel serieus, de emotie niet uit de weg gaand, als ook met een flinke dosis humor, interactief en improviserend waar nodig, maakten onze trouwceremonie mede tot een groot succes!
Wij kunnen Peter van harte aanbevelen!
Robert en Cécile

*****************************************************************************

Geen enkele seconde spijt van het feit dat Peter onze BABS was. Zo zichzelf, zo gezellig, wij als bruidspaar stonden echt centraal bij hem. Het was dan ook echt ons moment! Serieus en met humor heeft hij onze ceremonie geleid. Onze gasten waren dan ook echt verrast hem als onze BABS op te zien komen. Leuk weetje: Wij hadden specifieke kleuren voor onze grote dag gekozen. Namelijk: Licht roze, wit en mintgroen. Tijdens zijn speech begon Peter aan zijn stropdas te friemelen, wij dachten nog: O hij zal het wel warm hebben…, gaat de roze stropdas af en komt er ineens een mintgroene stropdas uit zijn colbert tevoorschijn… Puur eigen belang zei hij, anders kreeg hij van het bruidspaar op zijn donder dat hij niet gedacht had aan het mintgroene accent..   😂
Wil je je eigen trouwdag ook zo onvergetelijk maken? Peter Lusse is the best!
Colin en Monica

 

*******************************************************************************

In april 2020 werd ik midden in de eerste lockdown ten huwelijk gevraagd door mijn allerliefste en natuurlijk zei ik “ja”.
Om onze trouwdag te organiseren hadden we ruim de tijd genomen en onze huwelijksdag werd gepland op 19 mei 2022.

Tijdens alle voorbereidingen waren wij via het internet aan het zoeken naar een fotograaf…..en vonden we Peter.
Gelijk waren we enthousiast! Wij wilden eigenlijk best wel graag een bewuste keuze maken voor een trouwambtenaar die bij ons zou passen.

We stuurden een berichtje en al snel bleek ons voorgevoel te kloppen, het klikte fantastisch.
Peter reageerde snel op berichtjes en gaf ons direct het vertrouwen, we konden altijd terecht met onze vragen. Dit ging helemaal goed komen.

De voorbereiding was erg gezellig en tijdens de gesprekken kon Peter goed luisteren. Hij voelde niet alleen ons heel goed aan maar ook onze kinderen.
Een fijne betrokkenheid waarbij we vooraf al vaak moesten lachen om elkaars berichten. Want de humor, die deelde we!

Wat hebben we naar onze dag toegeleefd en wat een mooie, grappige en ontroerende ceremonie is het geworden. Peter was voor ons daarbij echt een houvast. Hij heeft ons er doorheen geleid en ons natuurlijk aan elkaar verbonden.

Nog steeds zeggen we regelmatig tegen elkaar hoe blij we zijn dat wij toen deze bewuste keuze hebben gemaakt.
We kijken er met heel veel liefde en plezier naar terug.
Astrid en Pieter