Reviews Trouwen

Onze ervaring met Peter in de rol van BABS is buitengewoon positief. Hij neemt zijn taak uiterst serieus en bereidt zich gedegen voor. We werden door hem geïnterviewd bij ons thuis zodat Peter gelijk een indruk kreeg van de sfeer en de omgeving waarin wij leven. Verder zijn er nog vele aangename telefoongesprekken en prettige mailtjes aan onze trouwdag vooraf gegaan, zodat Peter de benodigde informatie kon vergaren.
Wat ‘De Dag’ zelf betreft ook alleen maar lof over Peter. Zijn zorgvuldig gekozen persoonlijke woorden, zowel serieus, de emotie niet uit de weg gaand, als ook met een flinke dosis humor, interactief en improviserend waar nodig, maakten onze trouwceremonie mede tot een groot succes!
Wij kunnen Peter van harte aanbevelen!
Robert en Cécile

*****************************************************************************

Geen enkele seconde spijt van het feit dat Peter onze BABS was. Zo zichzelf, zo gezellig, wij als bruidspaar stonden echt centraal bij hem. Het was dan ook echt ons moment! Serieus en met humor heeft hij onze ceremonie geleid. Onze gasten waren dan ook echt verrast hem als onze BABS op te zien komen. Leuk weetje: Wij hadden specifieke kleuren voor onze grote dag gekozen. Namelijk: Licht roze, wit en mintgroen. Tijdens zijn speech begon Peter aan zijn stropdas te friemelen, wij dachten nog: O hij zal het wel warm hebben…, gaat de roze stropdas af en komt er ineens een mintgroene stropdas uit zijn colbert tevoorschijn… Puur eigen belang zei hij, anders kreeg hij van het bruidspaar op zijn donder dat hij niet gedacht had aan het mintgroene accent..   😂
Wil je je eigen trouwdag ook zo onvergetelijk maken? Peter Lusse is the best!
Colin en Monica